ESPATLLA DE XAI AMB PRUNES AL VI

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ESPATLLA DE XAI AMB PRUNES AL VI

  • PAS 1

    Preparar un caldo amb 1 litre d'aigua i la pastilla d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal. En una paella ampla rostir les espatlles salpebrades. Posar-les en una safata de forn, cobrir-les amb un rajolí d'oli i afegir-hi una cabeça d'alls, farigola i un vas de caldo. Coure al forn a 140ºC i quan s'hagi evaporat el caldo regar-ho amb el vi blanc i deixar que s'evapori una altra vegada. Afegir-hi més caldo i apujar la temperatura a 200ºC.

  • PAS 2

    Aquest procés ha de durar unes 2 hores, fins que la carn quedi tendra i de color daurat. Regar amb més caldo si calgués. Fer servir la resta de suc com a salsa: eliminar-ne el greix excessiu i reduir-la si calgués. Per a les prunes al vi, posar tots els ingredients en un pot i posar-lo al foc. Quan comenci a bullir apartar-lo del foc i deixar-lo reposar. Servir mitja espatlla per persona coberta amb la salsa i amb una o dues prunes al costat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online