FULLES DE RAP AMB TXANGURRO

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FULLES DE RAP AMB TXANGURRO

  • PAS 1

    Per al "txangurro", bullir les cranques en aigua amb sal a foc fort uns 15 minuts. Retirar-les i deixar-les refredar. Daurar les cebes en oli tallades en juliana. Afegir-hi el Xerès i un raig de Caldo de Verduras Gallina Blanca i seguir coent fins que quedin ben cuites. Obrir les cranques i retirar-los la carn. Barrejar amb la ceba.

  • PAS 2

    Per a la salsa, pelar i tallar a dauets les pastanagues i el porro i ofegar-los en oli. Afegir-hi la farina, el brandy, l'estragó, la caiena, sal i un raig de Caldo de Verduras Gallina Blanca. Quan les verdures estiguin toves colar-les amb el colador xinès. Ha de quedar 1/2 litre de líquid. Reduir, si cal, fins una textura de crema. Tallar el rap a llenques fines i salar-lo. Preparar una llauna al forn i amb paper parafinat i muntar capes de rap i "txangurro" en porcions individuals. Escampar-hi per sobre pa ratllat i coure al forn uns 7 o 8 minuts a 180ºC. Servir amb la salsa i amb julivert per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online