GALTES DE PORC

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer GALTES DE PORC

  • PAS 1

    Netejar les galtes d'ossos i tendrums. Condimentar-les amb les pastilles d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal i el pebre i daurar-les en oli d'oliva. Reservar-les.

  • PAS 2

    En el mateix oli que les galtes, ofegar les escalunyes picadetes, la cabeça d'alls sencera i les pastanagues tallades petites. Afegir-hi les galtes, els claus d'olor, la canyella i les herbes. Sofregir-ho tot junt i abocar-hi el brandy, flambejar-ho i afegir-hi el vi negre.

  • PAS 3

    Deixar bullir fins que les galtes estiguin toves, retirar-les i reservar-les. Colar la salsa i deixar-la reduir a foc fort fins que tingui l'espessor desitjada. Lligar-ho amb una nou de mantega. Servir les galtes amb la salsa i acompanyar-les d'un puré de poma.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online