GARRÍ ROSTIT AL LLARD AMB JULIVERT

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer GARRÍ ROSTIT AL LLARD AMB JULIVERT

  • PAS 1

    Preparar una barreja amb el julivert, el llorer, una mica de pebre i la ceba, tot ben picat i barrejat amb 2 cullerades de llard.

  • PAS 2

    Netejar el garrí i fregar-ne l'interior amb la barreja preparada. Deixar reposar a la nevera d'un dia per l'altre.

  • PAS 3

    Quan es vagi a cuinar, condimentar-lo amb Avecrem Caldo de Pollo Granulado, untar una safata de forn amb llard i posar-lo al forn, primer a temperatura forta (220ºC) perquè es dauri pels dos costats i, quan estigui daurat, abaixar la temperatura del forn i acabar la cocció. De tant en tant, regar el garrí amb una barreja d'oli i llimona aparts iguals.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online