Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
Com fer MACARRONS A LA CREMA AMB BACALLÀ I BOLETS
-
PAS 1
Bullir els macarrons Tradición El Pavo tal com s'indica a l'envàs. Escórrer i ruixar amb una mica d'oli. Mentres, col.locar una paella al foc amb 3 o 4 cullerades d'oli i l'all. Quan aquest començi a daurar-se afegir-hi els bolets i saltar-los uns minuts.
-
PAS 2
Bullir els macarrons tal com s'indica a l'envàs. Escórrer i ruixar amb una mica d'oli. Mentres, col.locar una paella al foc amb 3 o 4 cullerades d'oli i l'all. Quan aquest començi a daurar-se afegir-hi els bolets i saltar-los uns minuts.
-
PAS 3
Afegir-hi el bacallà tallat a trossos petits. Saltar-ho tot junt i empolvorar amb l'assaonador Avecrem All y Julivert. Afegir la crema de llet i deixa reduir uns minuts. Afegir la barreja anterior als macarrons. Remenar bé i rectificar de sal i pebre si fós necesari.
-
PAS 4
Afegir-hi el bacallà tallat a trossos petits. Saltar-ho tot junt i empolvorar amb el sazonador Avecrem Ajo y Prejil Granulado. Afegir la crema de llet i deixa reduir uns minuts. Afegir la barreja anterior als macarrons. Remenar bé i rectificar de sal i pebre si fós necesari.