PAELLA DE MAGRE DE PORC I VERDURES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PAELLA DE MAGRE DE PORC I VERDURES

  • PAS 1

    En una paella amb oli, posar el magre de porc a trossos, salpebrar i fregir a foc fort uns minuts i reservar. En el mateix oli, posar les mongetes, els espàrrecs tallats a trossos i les carxofes a làmines no molt fines i salpebrar al gust i coure uns 5 minuts. Afegir-hi l'arròs, donar-li unes voltes per a precintar el gra, afegir-hi el tomàquet fregit i abocar els brics de Bases para Cocinar Fondo de Carne de Gallina Blanca i la carn reservada, deixar 10 minuts a foc fort, abaixar el foc i coure'l fins que estigui al nostre gust. Rectificar de sal i pebre si cal.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online