PATATES AMB RAP

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer PATATES AMB RAP

  • PAS 1

    Picar la ceba i l'all i posar-ho tot en una cassola amb una mica d'oli. Deixar fer-se, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el pebre vermell i ofegar-ho amb el Caldo de Peix Gallina Blanca.

  • PAS 2

    Picar la ceba i l'all i posar-ho tot en una cassola amb una mica d'oli. Deixar fer-se, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el pebre vermell i ofegar-ho amb el Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca.

  • PAS 3

    Després afegir-hi les patates tallades a rondanxes i ofegar-ho tot un altre cop. Cobrir-ho tot amb la resta del Caldo de Peix Gallina Blanca i deixar-ho coure uns 20 minuts aproximadament.

  • PAS 4

    Després afegir-hi les patates tallades a rondanxes i ofegar-ho tot un altre cop. Cobrir-ho tot amb la resta del Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca i deixar-ho coure uns 20 minuts aproximadament.

  • PAS 5

    Llavors afegir-hi el rap tallat a daus i salpebrat, els pinyons i les ametlles ben picades. Guisar-ho tot durant 8 minuts (als 4 minuts dono la volta al rap). Finalment, empolsar amb el julivert picat i ja es pot servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online