Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
Com fer PATATES AMB RAP
-
PAS 1
Picar la ceba i l'all i posar-ho tot en una cassola amb una mica d'oli. Deixar fer-se, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el pebre vermell i ofegar-ho amb el Caldo de Peix Gallina Blanca.
-
PAS 2
Picar la ceba i l'all i posar-ho tot en una cassola amb una mica d'oli. Deixar fer-se, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el pebre vermell i ofegar-ho amb el Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca.
-
PAS 3
Després afegir-hi les patates tallades a rondanxes i ofegar-ho tot un altre cop. Cobrir-ho tot amb la resta del Caldo de Peix Gallina Blanca i deixar-ho coure uns 20 minuts aproximadament.
-
PAS 4
Després afegir-hi les patates tallades a rondanxes i ofegar-ho tot un altre cop. Cobrir-ho tot amb la resta del Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca i deixar-ho coure uns 20 minuts aproximadament.
-
PAS 5
Llavors afegir-hi el rap tallat a daus i salpebrat, els pinyons i les ametlles ben picades. Guisar-ho tot durant 8 minuts (als 4 minuts dono la volta al rap). Finalment, empolsar amb el julivert picat i ja es pot servir.