POLLASTRE AMB CEBA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer POLLASTRE AMB CEBA

  • PAS 1

    Agafar un filet, condimentar-lo amb Avecrem Caldo de Pollo, una mica de llimona, julivert picat i oli. Cobrir amb un altre filet i repetir l'operació, deixar macerar unes hores.

  • PAS 2

    Abocar la ceba picada molt fina en oli calent i quan encara no estigui daurada afegir-hi els filets. Deixar que es facin al gust i retirar-los deixant la ceba.

  • PAS 3

    Quan estiguin passats tots els filets deixar que s'acabi de fer la ceba, afegir-hi el vas de vi olorós i deixar reduir.

  • PAS 4

    Abocar la salsa de cebes per sobre dels filets de pollastre en una safata i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online