POTATGE DE PASTANAGUES I NAPS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Informació nutricional

  • Energia

    167,17kcal

  • Hidrats

    26,71g

  • Proteïnes

    8,58g

  • Greixos

    64,71g

Com fer POTATGE DE PASTANAGUES I NAPS

  • PAS 1

    Picar les pastanagues, els naps, les mongetes i la ceba. En una olla amb 1/4 de litre de Caldo de pollastre GALLINA BLANCA afegir els naps i la mongeta tendre.

  • PAS 2

    En una altra olla ofegar en oli la ceba i les pastanagues fins que comencin a agafar color. Salpebrar.

  • PAS 3

    Cobrir amb la resta de Caldo i deixar coure. Quan estigui tendra la pastanaga triturar fins obtenir una crema clareta. Incorporar la resta de verdures (naps i mongeta verda) cuites amb el seu brou.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online