PÚDING DE RAP I GAMBES

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PÚDING DE RAP I GAMBES

  • PAS 1

    Bullir el rap i les gambes amb el Caldo de Peix Gallina Blanca. Deixar escórrer.

  • PAS 2

    Esmicolar el peix i alguna gamba, reservant les altres per a decorar, i barrejar amb el Tomate Frito Gallina Blanca, la pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada i els ous batuts com per a fer una truita.

  • PAS 3

    Omplir un motllo untat prèviament d'oli i enfarinat amb pa ratllat i coure'l a forn mig al bany Maria durant uns 40 minuts. Servir cobert de maionesa i decorat amb enciam picadet, gambes i ous durs.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online