SALMÓ ROSTIT AMB GUARNICIÓ

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer SALMÓ ROSTIT AMB GUARNICIÓ

  • PAS 1

    Pelar, assecar i rentar les patates. Tallar-les a quarts al llarg. Posar-les en una cassola, cobrir-les d'aigua i coure-les de 8 a 10 min. Quan estiguin tendres escórrer-les bé i daurar-les amb una mica de mantega. Rentar el ciboulet. Deixar alguna tija sencera per a decorar el plat al final i les altres tallar-les molt petites. Rentar els tomàquets, assecar-los i tallar-los per la meitat.

  • PAS 2

    Rentar les rodanxes de salmó i assecar-les amb paper de cuina. Condimentar el salmó amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada. Untar amb una mica d'oli una paella antiadherent i coure-hi el salmó a la planxa 3-4 minuts per cada costat.

  • PAS 3

    Distribuir-lo en quatre plats i repartir les patates i els tomàquets. Escampar-hi per sobre el ciboulet picat, decorar amb la tija reservada i posar un tros de mantega a sobre de cada rodanxa. Servir el plat amb la llimona tallada a rodanxes.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online