SOPA DE CEBA GRATINADA AMB TAURONS

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer SOPA DE CEBA GRATINADA AMB TAURONS

  • PAS 1

    Col.locar un recipient al foc amb un litre i mig d'aigua. Quan comenci a bullir abocar-hi les verdures per al caldo netes i pelades, amb l'os de pernil. Deixar coure 1 hora aproximadament. Mentres, pelar les cebes i tallar-les a grills fins. Col.locar-les en una paella a foc lent amb la mantega.

  • PAS 2

    Tapar i deixar a foc lent remenant de tant en tant fins que comencin a daurar-se. Retirar del foc i reservar. Colar el caldo i afegir les pastilles de caldo AVECREM esmicolades. Arrencar el bull , afegir els taurons i coure'ls el temps indicat a l'envàs.

  • PAS 3

    Uns 3 minuts abans que la pasta estigui cuita afegir la ceba i acabar de coure tot junt. Abocar la sopa en bols aptes per al forn. Empolsar amb le formatge ratllat i gratinar. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online