SOPA FREDA DE PEBROTS I MENTA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    365,35kcal

  • Hidrats

    32,67g

  • Proteïnes

    12,97g

  • Greixos

    54,36g

Com fer SOPA FREDA DE PEBROTS I MENTA

  • PAS 1

    Pelar i tallar a trossos les patates. Netejar els porros i tallar-los a trossos. Bullir junt amb els pebrots, la menta i el Caldo de Pollastre Gallina Blanca durant 20 minuts.

  • PAS 2

    Passar per la batedora. Afegir-hi la crema de llet i deixar reduir fins que espesseixi. Apartar del foc i afegir-hi els rovells sense parar de remenar.

  • PAS 3

    Condimentar amb Avecrem Caldo de Pollastre. Servir amb ou dur picat i fulles de menta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online