SOPA FREDA DE PERES i CRÉIXENS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer SOPA FREDA DE PERES i CRÉIXENS

  • PAS 1

    Pelar les peres, treure'n el cor i tallar la polpa a trossos. Coure la polpa de les peres (han de pear ns 800 gr) amb el Caldo de Pollastre Gallina Blanca i els créixens rentats, durant 20 minuts a 100ºC a velocitat 1.

  • PAS 2

    Deixar refredar uns minuts i triturar un minut a velocitat 6, fins que la crema estigui ben fina. Afegir el suc de llimona colat, una mica de sal i pebre blanc, remenar uns segons a velocitat 4. Deixar refredar del tot.

  • PAS 3

    Quan estigui freda, afegir-hi la nata i barrejar 30 segons, a velocitat 6. Reservar en fred fins el moment de servir. Servir la crema molt freda, decorada amb fulles de créixens escaldades prèviament uns segons en aigua bullint.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online