coca de recapte

  • 40-60
  • Fácil
  • 6

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer coca de recapte

  • PAS 1

    Fem la Massa salada. En una cassola poseu a escalfar l'oli. Quan es calent hi afegiu l'aigua i la sal, remenant amb una espàtula de fusta. Després, sense deixar de remenar, anar-hi tirant la farina, i quan es pugui acabar-ho d'amassar amb les mans. Ha de quedar una massa oliosa i elàstica.

  • PAS 2

    Posem un paper vegetal en una safata i damunt hi estirem, ben fineta, la massa. Tallem la ceba i el pebrot finets, els posem en un plat i els posem 3 minuts al microones a potència màxima. Posem els talls de pebrot i la ceba damunt la massa, ho condimentem amb Avecrem Caldo de Pollastre Granulat, hi posem pebre, ho espolsem amb el Pimentón de la Vera i ho reguem amb un raig d'oli d'oliva. Es posa al forn fins que veiem que ja es cuita. Es pot menjar tèbia o freda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online