INTXAURSALTSA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer INTXAURSALTSA

  • PAS 1

    Picar les nous sense closca amb un ganivet o, si es prefereix una consistència més fina, posar les nous en un morter i aixafar-les bé.

  • PAS 2

    Posar 1 lt de llet en una olla a foc lent. Quan arrenqui el bull afegir-hi les nous, el sucre a poc a poc i el tronc de canyella. Barrejar bé.

  • PAS 3

    Mantenir a foc lent durant 40 minuts més, controlant que no es vessi i afegint-hi a poc a poc el mig litre sobrant a mesura que es vagi reduint. La consistència final ha de ser semblant a la de les natilles.

  • PAS 4

    Un cop aconseguida la consistència que busquem, retirar del foc i deixar refredar. Per a servir, posar en recipients individuals que poden ser tasses o bols petits. Es pot decorar amb canyella (un tronc o en pols) o amb nous (senceres o tallades a trossos, com es prefereixi).

  • PAS 5

    És important que el foc sigui suau i constant perquè no s'enganxi ni es cremi la part inferior abans d'arribar a la consistència desitjada.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online