Socochones

  • 20-40
  • Fácil

Ingredients

Com fer Socochones

  • Pela i renta les castanyes

    PAS 1

    Pela i renta les castanyes i posa-les en remull amb l’aigua i una branca de canyella durant 30 minuts.

  • Aprofita la mateixa aigua per coure les castanyes

    PAS 2

    Aprofita la mateixa aigua per coure les castanyes el temps necessari perquè l’aigua s’evapori i quedin tendres. Sabràs si estan llestes punxant-les amb un escuradents. Si cal, afegeix una mica més d’aigua perquè quedin al seu punt.

  • Retira la branca de canyella

    PAS 3

    Retira la branca de canyella, escorre les castanyes i posa-les en un bol. Escalfa la llet en un cassó, sense que arribi a bullir, i aboca-la pel damunt de les castanyes. S’empolsina amb canyella mòlta i se serveix quan estigui encara temperat.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Socochones

El truc: Com pelar castanyes crues

Per pelar les castanyes crues sense deixar-nos-hi les mans, prova aquesta tècnica: amb un ganivet, fes un tall transversal a les castanyes i posa-les al microones a màxima potència durant 5 segons. Retira-les del microones i, un cop s’hagin refredat una mica, podràs pelar-les sense dificultat.

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

Fàcil, oi? A més, és una excel·lent manera d’aprofitar les castanyes que s’han quedat dures. Una altra solució culinària deliciosa!