FLAM D'OU

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FLAM D'OU

  • PAS 1

    Posar a bullir la llet amb la beina de vainilla. Quan comenci bullir apagar el foc i deixar infusionar tapat uns minuts.

  • PAS 2

    Barrejar en un bol els ous sencers, els rovells i els 200 gr de sucre. Afegir-hi la llet tèbia sense deixar de remenar.

  • PAS 3

    Amb els 100 gr de sucre fer un caramel: posar-lo en un bol al foc i deixar que cogui fins que agafi un color fosc. Posar-lo ràpidament a la base dels motllos.

  • PAS 4

    Acabar de farcir els motllos amb la massa de flam i posar en un bany Maria al forn a 200ºC durant uns 30 minuts. Un cop cuits, reservar-los a la nevera.

  • PAS 5

    Treure del motllo i sesrvir en un plat amb una mica de puré de castanyes, taronja i codonyat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online