CARN TRUFADA

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CARN TRUFADA

  • PAS 1

    Barrejar tots els ingredients i amassar-los fins a lligar la barreja. Condimentar-la amb 2 pastilles d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal esmicolades.

  • PAS 2

    Col.locar la barreja en un motllo allargat, cobrir-lo amb paper d'alumini apretant bé les vores i posar-lo al forn, al bany Maria, durant 1 hora aproximadament, al forn preescalfat a 250ºC només per la part de sota.

  • PAS 3

    Retirar del forn i deixar refredar del tot. Posar un per a sobre del motllo per a premsar-lo dxurfnt 12 hores com a mínim. Servir fred acompanyat d'amanida de patata. Es pot congelar i preparar amb dies d'antelació, conservant-lo en fred.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online