ROTLLETS DE ROSBEEF

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ROTLLETS DE ROSBEEF

  • PAS 1

    Posar la gelatina en un bol sec amb 500 ml d'aigua freda. Separar una tasseta d'aigua i afegir-la a la gelatina. Bulllir la resta d'aigua en un pot i abocar-la al bol junt amb el suc de 1/2 llima o llimona. Remenar fins que estigui dissolt i deixar refredar. Pelar l'alvocat, tallar-lo a dauets, regar-lo amb el suc de llima i triturar-lo.

  • PAS 2

    Incorporar a la crema d'alvocat el iogurt, la salsa maionesa, unes tiges de ciboulet retallat (opcional) i una pastilla d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal esmicolada. Untar la crema sobre els filets de rosbeef, enrotllar-los i lligar-los amb uns talls de ciboulet escaldats en aigua bullint.

  • PAS 3

    Tallar les llimes sobrants a rodanxetes i posar-les en 4 plats. Posar-hi a sobre els rotllets de rosbeef i cobrir-los amb la gelatina. Deixar que qualli a la nevera durant 2 hores com a mínim abans de sevir-los.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online