Xató

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Xató

  • PAS 1

    Netejar les nyores, obrir-les i retirar el cor i les llavoretes. Deixar 2 hores en remull i rascar la polpa interior amb una cullera.

  • PAS 2

    Per a la salsa, posar els alls, les ametlles, la polpa de nyora, una mica de sal i un rajolí d'oli en un got per a la batedora i triturar fins a obtenir una massa fina. Incorporar l'oli sense deixar de batre. Rectificar de sal i afegir vinagre.

  • PAS 3

    Netejar l'escarola reservant les fulles més blanques. Amanir-la en un bol amb salsa i repartir-la en plats individuals.

  • PAS 4

    Disposar el bacallà, les anxoves i la tonyina, així com les olives, de forma estètica. Regar amb la resta de la salsa i decorar amb els raves.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online