XATÓ DE VILAFRANCA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer XATÓ DE VILAFRANCA

  • PAS 1

    Posar en un bol les escaroles o els enciams, ben nets i tallats a trossos. Afegir-hi el bacallà dessalat i esmicolat, la tonyina esmicolada, les anxoves i les olives. Condimentar-ho tot amb 1/2 pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada.

  • PAS 2

    Per a preparar la salsa: Aixafar en un morter els alls i el bitxo, afegir-hi el pebre vermell, el vinagre, l'oli i anar-ho remenant bé. Si es necessita una salsa més espessa, s'hi pot afegir una mica de molla de pa remullada en viangre. Un cop feta la salsa, abocar-la a sobre de l'amanida remenant bé perquè quedi tot ben impregnat de salsa. Servir freda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online