Ingredients
Com fer AMANIDA D'ESPÀRRECS
-
PAS 1
Partir els espàrrecs amb els dits, eliminar-ne la part dura i posar-los a coure al vapor en una reixeta, deixant-los al dente. Rentar la coliflor i tallar-la a tronquets. Coure'ls també al vapor. Rentar bé les patates i coure-les en força aigua salada. Quan estiguin tendres però senceres retirar-les i deixar-les refredar. Pelar i tallar a quadrats petits.
-
PAS 2
Elaborar una maionesa amb oli de girasol o fer-ne servir de ja preparada. Posar-la e un bol i afegir-hi el vinagre, la mostassa i la llet, batent enèrgicament fins que agafi una cnosistència fina. Condimetnar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i pebre. Guardar a la nevera.
-
PAS 3
Escórrer i esmicolar la carn de cranc i posar-la en una safata acompanyada de la coliflor i les patates. Cobrir-la amb la maionesa, remenant amb cura l'amanida perquè s'impregnin bé tots els ingredients. Afegir-hi les puntes dels espàrrecs picats i escampar-hi per sobre l'ou picat. Servir a temperatura ambient.