Ingredients
Com fer AMANIDA D'ESPÀRRECS
-
PAS 1
Pelar els espàrrecs blancs des de la punta cap avall i tallar el tronc dur, mirant que quedin tots igual de llargs. A mesura que es van netejant, anar-hi abocant aigua freda. Tallar el tronc dels espàrrecs verds i rentar-los.
-
PAS 2
Posar a bullir una cassola amb aigua i una pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal. Quan bulli, submergir-hi els espàrrecs deixant totes les puntes del mateix costat perquè en treure'ls de l'aigua no es trenquin.
-
PAS 3
Tapar la cassola i deixar coure els espàrrecs de 30 a 45 minuts, segons el seu gruix. Estaran cuits quan es puguin punxar fàcilment amb una agulla. Coure per separat els espàrrecs blancs dels verds. Conservar-los a la nevera, ja que si no perden molt de sabor.
-
PAS 4
Pelar y tallar les patates, escollint les més petites, i coure-les en aigua freda amb sal i un rajolí d'oli. Pelar i rentar les pastanagues i l'api. Tallar-los en juliana molt fina. Rentar i picar també en juliana molt fina els cabdells d'enciam. Rentar i tallar per la meitat els tomàquets Cherry. Pelar i tallar a rodanxes la remolatxa. Pelar i tallar a làmines l'alvocat, conservant-lo en una vinagreta d'oli, vinagre i sal. Posar en una safata allargada, en grups, els espàrrecs blancs, l'alvocat, la remolatxa, l'api, els espàrrecs verds, els tomàquets Cherry i les patates bullides. Acompanyar amb la maionesa i la salsa vinagreta,feta amb ceba i julivert picats molt fins, oli, vinagre i sal.