XATÓ DE SITGES

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer XATÓ DE SITGES

  • PAS 1

    Rentar bé les escaroles, tallar-les a trossos i posar-les en un bol. Afegir-hi les anxoves dessalades, el bacallà dessalat i esmicolat, la tonyina també esmicolada i una culleradeta de Sazonador Avecrem Finas Hierbas. Afegir-hi les olives.

  • PAS 2

    Tot seguit preparar la salsa: Posar en un morter les ametlles, les avellanes, les 2 anxoves, els grans d'all pelats i picats, la polpa de les nyores que s'hauran escaldat prèviament, el pa i el vinagre. Aixafar-ho tot amb la mà de morter, lligant-ho amb l'oli.

  • PAS 3

    Abocar la salsa per sobre de l'escarola remenant molt bé per aconseguir que la salsa s'impregni bé. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online