Pastís de pa de motlle

Buscant receptes per al cap de setmana? Aquest pastís de pa de motlle pot ser una excel·lent opció per al menjar del dissabte o del diumenge. Per preparar-lo necessitarem pa de motlle sense crosta, tonyina, tomàquet fregit, maionesa, ous durs, enciam,Veure més...

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Pastís de pa de motlle

  • Per començar a preparar aquest deliciós pastís

    PAS 1

    Per començar a preparar aquest deliciós pastís de pa de motlle que és ideal per a l’estiu i per a menjars amb la família, cal un recipient que utilitzarem per folrar-lo de pa sense crosta. Col•locarem 6 llesques de pa Bimbo Soluciones Enrollados o les que ens càpiguen fins a cobrir el nostre recipient. Posteriorment, untarem una mica de Tomate Frito Gallina Blanca a la base de totes les llesques. És el moment de preparar la barreja que utilitzarem per cobrir totes les capes del pastís. La prepararem amb 2 llaunes de tonyina esmicolada i sense oli, 2 ous durs picats, unes fulles d’enciam molt picadetes i maionesa (posar-ne al gust, és recomanable no afegir-ne ni molta ni poca); tot això ho assaonarem amb un pessic d’Avecrem Caldo de Pollo Granulado. Remenarem tota la barreja i la col•locarem al damunt de les llesques. Posarem una segona capa de pa i cobrirem una altra capa amb el farciment. Seguidament posarem una tercera capa de pa.

  • El pastís de pa de motlle està llest,

    PAS 2

    El pastís de pa de motlle està llest, només falta deixar-lo refredar. Cobrirem el recipient amb paper d’alumini i ho deixarem a la nevera unes hores. Ho desemmotllarem i cobrirem la part de dalt amb maionesa, i la decorarem amb pebrot vermell, olives, ou dur i/o enciam.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Pastís de pa de motlle

Buscant receptes per al cap de setmana? Aquest pastís de pa de motlle pot ser una excel·lent opció per al menjar del dissabte o del diumenge. Per preparar-lo necessitarem pa de motlle sense crosta, tonyina, tomàquet fregit, maionesa, ous durs, enciam, pebrot de morro de bou (del ‘morrón’) i una pastilla d’Avecrem.

Els caps de setmana tenim una mica més de temps per dedicar-lo a la cuina i preparar plats festius que agradin a tothom. Aquest pastís de pa de motlle és tot un clàssic. A més, donat que té una mica de tot, pot ser un excel·lent plat únic i és una recepta per portar a la platja, a la muntanya o allà on més us vingui de gust, ja que és un pastís fred que no requereix cocció i que podreu aprofitar, com d’altres, per fer un petit descans en la vostra jornada de platja o de passeig per la muntanya.

Truco destacado de la receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online

pebrot de morro de bou (del ‘morrón’) i una pastilla d’Avecrem.

Els caps de setmana tenim una mica més de temps per dedicar-lo a la cuina i preparar plats festius que agradin a tothom. Aquest pastís de pa de motlle és tot un clàssic. A més, donat que té una mica de tot, pot ser un excel·lent plat únic i és una recepta per portar a la platja, a la muntanya o allà on més us vingui de gust, ja que és un pastís fred que no requereix cocció i que podreu aprofitar, com d’altres, per fer un petit descans en la vostra jornada de platja o de passeig per la muntanya.

Si vols assegurar-te un bon desemmotllat, pots folrar el motlle amb paper de forn o amb paper film abans d’iniciar la preparació. Quina pinta té el vostre pastís?