FANTASMOTS

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer FANTASMOTS

  • PAS 1

    Netejar les bledes i posar a coure només les penques partides a trossos grans en aigua amb AVECREM VERDURES.

  • PAS 2

    En una paella fregir la ceba i en el mateix oli fregir el fetge arrebossat.

  • PAS 3

    Estendre la pasta de full i partirt-lo a rodanxes posant a cadascun d'ells un tros de bleda, un munt de ceb a fregida i una tira de fetge fregit. Tancar la pasta de full i untar-la amb una mica d'oli. Enfornar.

  • PAS 4

    En un plat posar salsa de tomàquet cobrint el fons i sabre la salsa col.locar els fantasmots. Servir calentets.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online