CALDO GALLEC

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CALDO GALLEC

  • PAS 1

    Deixar les mongetes seques 12 hores en remull. Omplir una olla amb dos litres d'aigua i posar-la a coure amb el llard i el xoriço. Quan comenci a bullir treure l'escuma fins que els caldo quedi net.

  • PAS 2

    Escórrer les mongetes i afegir-les al caldo. Quan arrenqui el bull un altre cop, abaixar el foc perquè es cogui de manera continuada però lenta, amb bombolles suaus. Escumar un altre cop si fós necessaris.

  • PAS 3

    Pelar les patates, partir-les en dos trossos i abocar-les al caldo. Rentar les fulles de col traient-ne la tija gruixuda i picar-la i tallar les fulles de nap a trossos mitjans. Afegir-ho tot a l'olla. Condimentar-ho amb Avecrem Carn i deixar coure lentament, fins que tot estigui tendre i la patata desfeta. Com més lent cogui millor resultat s'obté. Servir en bols de fang per a mantenir el caldo ben calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online