Ingredients
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
Com fer CUSCÚS A LA PASTILLA
-
PAS 1
Sofregir la ceba, l'all i la pastanaga tot molt ben picat en una paella de tamany mig de 15/20 centímetres de diàmetre.
-
PAS 2
Abocar una culleradeta de pebre vermell i barrejar-lo amb el sofregit, seguidament abocar-hi el cus-cus i remenar-ho tot perquè quedi ben barrejat.
-
PAS 3
Quan estigui tot barrejat afegir-hi els 3 vasos d'aigua i llavors la pastilla d'AVECREM (de carn, peix o pollaste), que haurem esmicolat abans.
-
PAS 4
Ho fem bullir durant 5/7 minuts i ho deixem reposar. Podem servir-ho directament en una safata o posar-ho en un motllo (similar al de fer flams). Es pot menjat com acompanyament de carn o peix o fins i tot sol.