FIDEUÀ BRETONA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer FIDEUÀ BRETONA

  • PAS 1

    Fregir els fideus Tradición El Pavo i l'all a làmines en una paella amb l'oli.

  • PAS 2

    Bullir en el caldo de peix GALLINA BLANCA la sípia i les gambes uns 15 minuts. A continuació, treure-ho i posar el caldo bullint a la fideuà. Deixar uns 15 minuts.

  • PAS 3

    Afegir la sípia i les gambes i barrejar-ho bé.

  • PAS 4

    Posar al forn prèviamnet precalentat durant 10 minuts. Servir amb all-i-oli.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online