XAMPINYONS A L'ALLET

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer XAMPINYONS A L'ALLET

  • PAS 1

    Tallar els xampinyons i pelar-los. Posar-los en aigua freda amb suc de llimona. Si els xampinyons són molt grans, tallar-los a quarts.

  • PAS 2

    Escalfar l'oli en una cassola de fang. Quan estigui calent, abocar-hi els dents d'all tallats a làmines i els xampinyons secs, condimentar-ho tot amb AVECREM VERDURES.

  • PAS 3

    Remenar-ho amb una forquilla de fusta fins que els xampinyons estiguin tendres. Trigaran uns 3 minuts.

  • PAS 4

    Servir calents dins la cassola tirant-hi una mica de julivert picat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online