ABAJAO

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ABAJAO

  • PAS 1

    S'agafa ½ Kgr. d'espàrrecs i tallen i es fregeixen una mica. Llavors s'hi aboca aigua i es deixa coure fins que estiguin tendres. Tallar les patates i els tomàquets a rodanxes i fregir.

  • PAS 2

    Tallar el pa de pagès a llesques fines i petites. En una paella que no s'enganxi posar una capa de tomàquet, una de pa, una altra de tomàquet, espàrrecs, tomàquet, patates, tomàquet... Així fins acabar els ingredients, tenint en compte que la darrera capa ha de ser de tomàquet. Empolsarem cada capa a un pessic d'AVECREM POLLASTE.

  • PAS 3

    Posar al foc uns minuts abans de menjar perquè s'escalfi un amica.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online