BACALLÀ FUENTERRABÍA

  • 20-40
  • Fácil
  • 6

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer BACALLÀ FUENTERRABÍA

  • PAS 1

    Per a dessalar el bacallà canviar l'aigua cada 6 hores durant almenys 24 hores. Rentar el bacallà i salpebrar-lo. Fregir la ceba i afegir-hi el pot de Tomate Frito Gallina Blanca. Deixar que redueixi una mica. Tastar per a veure si li cal més sal o sucre. Els pebrots, si és possible, passar-los per la batedora. Abocar la salsa de tomàquet i pebrots en una safata de forn i posar-hi a sobre el bacallà amb la pell cap per avall. Cobrir amb maionesa i coure al forn a 200ºC uns 15 minuts i 10 minuts més amb el gratinador.

  • PAS 2

    Emplatar i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online