CARN D'OLLA DE L'ÀVIA

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CARN D'OLLA DE L'ÀVIA

  • PAS 1

    Rentar bé els ossos i posar-los a coure en una olla d'aigua plena més o menys fins la meitat.

  • PAS 2

    Posar a l'olla el pollastre i una pastilla d'AVECREM POLLASTRE i deixar fer el caldo durant una hora i mitja més o menys.

  • PAS 3

    Pelar les patates i tallar-les a trossos més aviat grans. Deixar-les coure junt amb la mongeta verda.

  • PAS 4

    Finalment afegir-hi els cigrons i l'altra pastilla d'AVECREM POLLASTRE, traient el pollastre i els ossos, perquè normalment no cap tot a l'olla junt. I ja està llest per a servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online