fideuà

  • 20-40
  • Fácil
  • 6

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer fideuà

  • PAS 1

    En una paella fregar un gra d'all. Posar-hi una mica d'oli i saltejar les gambes pelades i retirar-les. Amb el mateix oli sofregir la ceba, quan estigui rossa afegir-hi un pólsim de sal i pebre. Després afegir-hi 2 grans d'all picats i un cop acabat afegir-hi un got de vi blanc i deixar-lo evaporar.

  • PAS 2

    Fregir els fideus crus fins que agafin un color torrat en una paella amb oli.

  • PAS 3

    Afegir-hi el sofregit , les gambes, afegir-hi la Base para Cocinar de Pescado de Gallina Blanca i el Caldo de Pescado Gallina Blanca, i bullir 5 min fins que s'absorveixi.

  • PAS 4

    Si es vol es pot servir amb all i oli. Bon profit

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online