Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer PICANTONS NORMANDS
-
PAS 1
Pelar les pomes. Rentar els picantons i farcir-los amb la meitat d'una poma tallada a làmines, 5 fulles d'estragó, sal i pebre mòlt.
-
PAS 2
En una olla, daurar els picantons en 2 cc d'oli, junt amb l'altra meitat de la poma tallada a daus, la sidra, 3 fulles d'estragó, 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo i pebre mòlt. Escampar-hi per sobre el pebre vermell.
-
PAS 3
Deixar-los a foc lent durant 45-60 minuts. Mentres, tallar les 3 pomes per la meitat i deixar-les coure a foc lent en 2 cc d'aigua. Quan els picantons ja estiguin cuits, recuperar el suc de la cocció en una cassola i afegir-hi la nata líquida. Tallar els picantons, abocar-hi la salsa per sobre i decorar la safata amb les pomes.