PICANTONS NORMANDS

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PICANTONS NORMANDS

  • PAS 1

    Pelar les pomes. Rentar els picantons i farcir-los amb la meitat d'una poma tallada a làmines, 5 fulles d'estragó, sal i pebre mòlt.

  • PAS 2

    En una olla, daurar els picantons en 2 cc d'oli, junt amb l'altra meitat de la poma tallada a daus, la sidra, 3 fulles d'estragó, 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo i pebre mòlt. Escampar-hi per sobre el pebre vermell.

  • PAS 3

    Deixar-los a foc lent durant 45-60 minuts. Mentres, tallar les 3 pomes per la meitat i deixar-les coure a foc lent en 2 cc d'aigua. Quan els picantons ja estiguin cuits, recuperar el suc de la cocció en una cassola i afegir-hi la nata líquida. Tallar els picantons, abocar-hi la salsa per sobre i decorar la safata amb les pomes.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online