POLLASTRE A L'ESTRAGÓ

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer POLLASTRE A L'ESTRAGÓ

  • PAS 1

    Fregir el pollastre en una cassola amb la mantega i una mica d'oli. Condimentar-lo amb les pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre esmicolades, el pebre i l'estragó. Regar amb el vi blanc i deixar coure a foc lent uns 30 minuts.

  • PAS 2

    Quan el pollastre estigui cuit, posar-lo en una safata de servir i reservar-lo calent.

  • PAS 3

    Afegir-li la nata líquida al suc de la cocció i deixar espessir, a sobre el foc, remenant amb les varilles per a emulsionar la salsa. Cobrir el pollastre amb la salsa i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online