Tiramisú

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Tiramisú

  • PAS 1

    Muntar la nata molt freda amb 50 g de sucre, perquè quedi ben compacta.

  • PAS 2

    Cascar els ous i separar les clares i els rovells. Muntar les clares a punt de neu. Barrejar els rovells amb el mascarpone amb una cullera, sense batre i afegir la resta de sucre (50 g).

  • PAS 3

    En un altre recipient barrejar tots els ingredients: els rovells, les clares i la nata fins a aconseguir una consistència de crema.

  • PAS 4

    Disoldre al cafè calent 30 g de cacao i el licor. Amb la barreja resultant mullar-hi els melindros i col·locar-los al fons d'un motllo. Tirar la meitat de la crema sobre els melindros. Posar damunt una altra capa de melindros molls de cafè i posar damunt la resta de la crema.

  • PAS 5

    Posar al frigorífic un mínim de 6 h. En el moment de servir espolvorejar amb el cacao sobrant.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online