Ingredients
Com fer Tiramisú
-
PAS 1
Muntar la nata molt freda amb 50 g de sucre, perquè quedi ben compacta.
-
PAS 2
Cascar els ous i separar les clares i els rovells. Muntar les clares a punt de neu. Barrejar els rovells amb el mascarpone amb una cullera, sense batre i afegir la resta de sucre (50 g).
-
PAS 3
En un altre recipient barrejar tots els ingredients: els rovells, les clares i la nata fins a aconseguir una consistència de crema.
-
PAS 4
Disoldre al cafè calent 30 g de cacao i el licor. Amb la barreja resultant mullar-hi els melindros i col·locar-los al fons d'un motllo. Tirar la meitat de la crema sobre els melindros. Posar damunt una altra capa de melindros molls de cafè i posar damunt la resta de la crema.
-
PAS 5
Posar al frigorífic un mínim de 6 h. En el moment de servir espolvorejar amb el cacao sobrant.