Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer BUNYOLS D'OSTRES
-
PAS 1
Barrejar en un bol la farina amb el rovell d'ou: afegir-hi a poc a poc la cervesa i batre amb les varilles lligant la crema. Condimentar amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i pebre i guardar a la nevera perquè reposi una hora.
-
PAS 2
Obrir les ostres i recollir el suc que deixen anar en un potet. Colar per un colador xinès per a eliminar la sorreta. Posar al foc les ostres ben netes en el seu suc o en una mica de vi blanc i quan comenci a bullir retira-lesde seguida, deixant-les dins el líquid fins a fer-les servir. Escollir quatre conquilles i rentar-les perfectament fregant-les a sota l'aigua. Assecar-les amb un drap i col.locar-les a la safata de presentació.
-
PAS 3
Posar un pot amb oli a escalfar. Retirar les ostres del caldo i assecar-les amb paper absorvent. Arrebossar-les en la pasta i collir-les amb una cullereta per a abocar-les a la paella. Fregir-les de dues en dues i deixar-les escórrer a sobre d'un tovalló. Col.locar tres bunyols a cada conquilla i decorar-les amb tires o tirabuixons de taronja i llimona.