ESPAGUETIS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ESPAGUETIS

  • PAS 1

    Posar al foc una olla amb més de la meitat d'aigua, afegir-hi un grapat de sal (compte! Hi ha sals que salen més que d'altres!), afegir els comins, l'oli, la ceba picadeta i els alls.

  • PAS 2

    Posar a foc intens, remenar bé be tant en tant amb una cullera de fusta, si és possible.

  • PAS 3

    Quan bulli bé abaixar el foc i posar-hi els espaguetis Tradición El Pavo, esperar que s'escalfin per a submergir-los tots, remenar de tant en tant.

  • PAS 4

    Tastar-los segons el gust. Han d'estar més durs que passats, o sigui "al dente". Llavors, preparar la salsa de tomàquet (amb tomàquets madurs però durs). Ja està. Que el disfruteu!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online