ALFAJORS CORDOBESOS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ALFAJORS CORDOBESOS

  • PAS 1

    Posar en un bol, formant una rotllada la farina amb el sucre i el llevat. Al mig col.locar la margarina, els rovells i barrejar-ho tot bé fins obtenir molletes del tamany de grans d'arròs.

  • PAS 2

    Unir la massa amb la llet, fer una bola i deixar-la reposar tapada durant 30 minuts. Amb el corró, estendre la massa a sobre d'una taula enfarinada deixant-la una mica gruixuda. Tallar les tapes amb un tallapastes rodó mitjà llis i coure-les al forn suau a sobre d'una safata untada amb mantega.

  • PAS 3

    Enganxar les tapes de dues en dues amb la melmelada de fruites.

  • PAS 4

    Dissoldre el sucre amb aigua calenta fins que tingui la consistència de la gelea i amb això untar els alfajors. Deixar refredar i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online