BOLETES D'ESPINACS

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer BOLETES D'ESPINACS

  • PAS 1

    Netejar els espinacs, eliminant-ne els troncs. Rentar-los i coure'ls en una cassola amb aigua i 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal durant uns 5 minuts. Escórrer-les bé perquè perdin tota l'aigua i reservar-les calentes.

  • PAS 2

    Pelar i picar l'all. Escalfar l'oli en una paella i fregir-lo sense que agafi color. Afegir-hi els espinacs i saltar-los durant 2 minuts sense deixar de remenar.

  • PAS 3

    Deixar-les refredar. Donar-los forma de boleta i arrebossar-les amb les ametlles, pressionant-les perquè s'hi enganxin.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online