Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer CALDO FOSC
-
PAS 1
Rascar les pastanagues a sota l'aixeta. Pelar el porro, la ceba i el tomàquet. Col.locar a sobre de la plac del forn junt amb l'os i la carn. Preescalfar el forn a 200ºC i torrar els ingredients durant 15 minuts. Regar amb el vi negre i deixar-ho uns altres 15 minuts.
-
PAS 2
Passar els ingredients a una olla, junt amb el suc sobrant. Cobrir amb 2 litres d'aigua i afegir-hi el bouquet garni (manat d'herbes fresques: julivert, all, llorer i farigola). Coure a foc fort fins que comenci a bullir. Treure l'escuma del caldo i deixar coure a foc lent amb l'olla tapada durant 3 hores. 10 minuts abans d'apagar el foc afegir-hi 2 pastilles d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal i acabar la cocció.
-
PAS 3
Passat aquest temps, retirar del foc i deixar refredar una mica. Quan encara estigui tebi filtra el caldo per un colador fi. Escalfar-lo un altre cop abans de servir-lo i tirar-hi per sobre una mica de ciboulet picat.
-
PAS 4
Es pot congelar per a fer servir en altres receptes. Es pot coure fins a 6-8 hores, obtenint un caldo més concentrat i afegir-hi un rajolí de xerès en l'última bullida.