CARXOFES AL VI DE MONTILLA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CARXOFES AL VI DE MONTILLA

  • PAS 1

    Netejar bé les carxofes treient-ne les fulles dures. Retallar les puntes i partir-les per ma meitat. Fregir en una mica d'oli la ceba partida molt petita i els alls també picats.

  • PAS 2

    Quan estigui una mica fregida, mirant que quedi tova, abocar-hi les carxofes, un bri de safrà, un pessic d'AVECREM VERDURES i aigua.

  • PAS 3

    Posar a bullir fins que estiguin tendres i s'hagin begut gairebé tota l'aigua. NOTA: Perquè les carxofes no es tornin negres s'hi pot afegir un rajolí de llimona.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online