CARXOFES AL VI DE MONTILLA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CARXOFES AL VI DE MONTILLA

  • PAS 1

    Netejar bé les carxofes treient-ne les fulles dures. Retallar les puntes i partir-les per ma meitat. Fregir en una mica d'oli la ceba partida molt petita i els alls també picats.

  • PAS 2

    Quan estigui una mica fregida, mirant que quedi tova, abocar-hi les carxofes, un bri de safrà, un pessic d'AVECREM VERDURES i aigua.

  • PAS 3

    Posar a bullir fins que estiguin tendres i s'hagin begut gairebé tota l'aigua. NOTA: Perquè les carxofes no es tornin negres s'hi pot afegir un rajolí de llimona.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online