CARETES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CARETES

  • PAS 1

    Magdalenes: treballar els rovells amb el sucre fins que la barreja sigui cremosa. Afegir les clares i seguir treballant la massa durant uns minuts.

  • PAS 2

    Afegir la mantega tamisada fundida, una culleradeta de pela de llimona ratllada, la farina i el llevat tamisat.

  • PAS 3

    Amb aquesta barreja omplir fins la meitat els recipients de paper arrissat, posar-hi al centre una mica de sucre i deixar-les coure al forn regular fins que les magdalenes estigui daurades (10 minuts).

  • PAS 4

    Merenga: Preparar una almíbar amb el sucre i mig got d'aigua. Batre les clares a punt de neu molt fort i afegir-hi l'almíbar poc a poc i sense deixar de batre. Cobrir les magdalenes amb aquesta merenga i col.locar fent la forma d'una cara les pastilles de xocolata de colors.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online