COCA DE LLAVANERES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer COCA DE LLAVANERES

  • PAS 1

    Estirar la massa. Formar un quadrat i cobrir-lo amb la crema pastissera. Per a fer la crema pastissera: barrejar el sucre amb la farina de blat de moro, els rovells i la llet perfumada, coure al foc fins que espesi. Pintar les vores amb aigua i tapar amb l'altra part de la massa. Pressionar les vores i punxar la coca. Posar-la al forn 10 min.

  • PAS 2

    Repartir per sobre les clares a punt de neu barrejades amb el sucre. Escampar-hi els pinyons prèviament remullats. Escampar-hi per sobre una mica de sucre i coure al forn pre-escalfat a 200ºC durant 12-15 minuts aproximadament.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online