Ingredients
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
Informació nutricional
-
Energia
469kcal
-
Hidrats
59.93g
-
Proteïnes
26.95g
-
Greixos
12.26g
-
Fibra
5.36g
Com fer FIDEUÀ
-
PAS 1
Vols preparar una fideuà fàcil? En tenim la recepta! Comencem! En una paellera, ofegar els fideus en oli fins que estiguin daurats. Retirar, escórrer i reservar.
-
PAS 2
El segon pas consisteix a fregir la sípia a trossets, a la mateixa paella. Després incorporarem els pebrots, la ceba picada, el ½ pot de Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca i les gambes.
-
PAS 3
Quan els ingredients estiguin ben sofregits, afegir el Caldo de Pescado Gallina Blanca i, quan arrenqui el bull, incorporar els fideus i abaixar a foc lent. Assaonar si cal.
-
PAS 4
Els fideus han de quedar sucosos, per això cal esperar que es beguin tot el brou perquè quedin grenyals i, si fos necessari, s’hi pot afegir un gotet d’aigua. Servir ben calent i, si es desitja, es pot acompanyar d’allioli perquè cada comensal se’n posi al seu plat. Us ha semblat fàcil? Us ha quedat bona?