GAMBES A L'ALLET

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer GAMBES A L'ALLET

  • PAS 1

    Pelar i picar molt menuts els alls. Pelar les gambes en cru, deixant les cues senceres i condimentar-les amb AVECREM PEIX.

  • PAS 2

    Preparar 4 cassoletes de fang individuals. Afegir a cadascuna 3 culleradetes d'oli i 1 rodanxeta de bitxo i posar-les al foc. Quan comencin a escalfar-se afegir els alls picats.

  • PAS 3

    Quan els alls comencin a agafar color afegir-hi les gambes i remenar amb una forquilla de fusta sense parar, fent "ballar" la cassoleta. Es deixen coure 2 o 3 minuts, fins que els alls estiguin dauradets, però tenint cura de que no es cremin.

  • PAS 4

    Apartar del foc i servir a la mateixa cassoleta ben calenta. Bon profit a tothom!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online