Ingredients
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer GAMBES A L'ALLET
-
PAS 1
Pelar i picar molt menuts els alls. Pelar les gambes en cru, deixant les cues senceres i condimentar-les amb AVECREM PEIX.
-
PAS 2
Preparar 4 cassoletes de fang individuals. Afegir a cadascuna 3 culleradetes d'oli i 1 rodanxeta de bitxo i posar-les al foc. Quan comencin a escalfar-se afegir els alls picats.
-
PAS 3
Quan els alls comencin a agafar color afegir-hi les gambes i remenar amb una forquilla de fusta sense parar, fent "ballar" la cassoleta. Es deixen coure 2 o 3 minuts, fins que els alls estiguin dauradets, però tenint cura de que no es cremin.
-
PAS 4
Apartar del foc i servir a la mateixa cassoleta ben calenta. Bon profit a tothom!