AJOACEITE

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AJOACEITE

  • PAS 1

    Posar en sal les mans de porc, deixant-les a la nevera almenys 4 o 5 dies. Dessalar-les el dia anterior a cuinar-les, posant-les en aigua unes 8 hores. Posar a coure només amb aigua, a l'olla exprés, 1 hora.

  • PAS 2

    Un cop cuites, afegir la mongeta verda i poc després les patates tallades a trossos mitjans. Condimentar-ho tot amb una pastilla d'VECREM POLLASTRE. QUan estiguin cuites treure la meitat de les patates i les posem en un morter. Posem a l'olla les cues clares d'ou perquè cuallin i les mongetes seques.

  • PAS 3

    En el morter aixafar les patates junt amb els dos dents d'all, afegir els dos rovells d'ou i afegir-hi l'oli molt a poc a poc movent la mà del morter sempre en la mateixa direcció perquè l'all no es talli. Posar sal tant al morter com a l'olla. Treure una mica d'all i deixar-lo en un plat. La resta, diluir-lo amb una mica d'aigua freda (un got, més o menys) amb l'ajut d'unes varilles. Després posem un altre vas d'aigua però del caldo de l'olla calent.

  • PAS 4

    Retirat del foc, afegir a l'olla l'all dissolt poquet a poquet i mai bullint perquè l'ou no es talli.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online