Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
Com fer ALBERGíNIES JUVENILS
-
PAS 1
Partir les albergínies a cuadradets sense pelar. Fregir i escórrer.
-
PAS 2
Fer un sofregit de ceba i pebrot molt picadet, afegir-hi les salsitxes, la pastilla d'Avecrem Pollastre i una mica d'orenga. A continuació afegir-hi les cullerades de Tomate Frito Gallina Blanca i les albergínies que haviem reservat.
-
PAS 3
Fer un sofregit de ceba i pebrot molt picadet, afegir-hi les salsitxes i una mica d'orenga. A continuació afegir-hi les cullerades de Tomate Frito Gallina Blanca i les albergínies que haviem reservat.
-
PAS 4
Passar a una safata de forn, cobrir amb Mi Salsa Roquefort (seguir les instruccions del sobre). Gratinar.